Foto exclusive

FAQJA KRYESORE | Qka ka te re | KONTAKTI | NYJET | FOTO 1 | FOTO DHE AKTUALITETE | Libri i vizitoreve

PAMJE NGA OPERIMI ESTETIK I VESHEVE   NE OPERIM TE HUNDES ME KOLEGUN,MIKUN DHE MESUESIN TIM TE NDERUAR DR.HASAN JAKUPI,NENTOR,2001,PRISHTINE
  Viti 1993,fillimi i operimeve estetike
PAMJE NGA OPERIMI ESTETIK I HUNDES  
PAMJE NGA OPERIMI ESTETIK I VESHEVE   BASHKEPUNETORET E VERZUAR,DISPONIMI DHE SUKSESI...
  ME FEMIJET E MI
  Lagja ime,1973
Familja ime   Medlina dhe Betimi
URA E ISLOM BEGUT,FILLIMI I SHEK. XX   VERMICE,QERSHOR,2002
ME NJE SHOK SEZONAL,EMRIN E KA DARDALEC   Qarshija e Madhe
MEDLINA NE BALLINEN E REVISTES Z E R I, 07.12.2002   MOTER DHE VELLA,MEDLINA DHE BETIMI
  DY MEDLINA,MIKE TE PERJETESHME
SHIKIMI DREJTE MIKUT   Flamuri i mikut
Opinioni,faqe 1   Letra e z.Albright
SENT PERTERSBURG TIMES,21.XI.1999   Opinioni,faqe2
Opinioni,faqe3   BOTA SOT,NENTOR,1999


VIZITONI ALBUMET FAMILJARE NE ADRESEN:
http://community.webshots.com/user/niku103